IX. strukovno obrazovno tekmičanje dviju ekipa hitne medicinske pomoći

27.09.2015.

Izuzetno fizički zahtjevno deveto strukovno natjecanje ekipa hitnih pomoći na Rogli od 24.-26.9.2015., pokazalo je da su naši timovi spremni raditi u najtežim uvjetima,.

Strukovno natjecanje ekipa prve pomoći na Rogli
Natjecanje ekipa prve pomoći na Rogli

Naši prvaci s Međunarodnog susreta timova HMS u Puli u sastavu Renata Mihovilić dr.med., Biljana Zgrablić Licul ms. i Dalibor Bernobić vozač, te naši prvaci s Natjecanja Rešimo življenja iz Krškog u sastavu Marija Ana Božić dr.med., Tarik Gvožđar mt. i Mario Nosil mt pokazali su dobru tjelesnu kondiciju, što je bio cilj ovog natjecanja na Rogli.

Fizički vrlo zahtjevno deveto strukovno natjecanje na Rogli od 24.-26.9.2015. uz  vjetar i kišu koja nije prestajala padati, pokazalo je da su naši timovi spremni raditi u najtežim uvjetima. Kroz trinaest zadataka koje su svi natjecatelji odradili u tri dana, naši timovi su bili u pet zadataka prvi ili drugi po broju bodova (i jedan i drugi tim).

Svi natjecateljski timovi su pokazali jako dobra znanja i vještine i zauzeli sedmo mjesto, a naš tim s natjecanja iz Krškog, na šestom je mjestu u ukupnom plasmanu od šesnaest timova. Čestitamo na uspjehu.

U kategoriji natjecanja šest timova T2 (bez liječnika), instruktorski tim iz Zavoda za hitnu medicinu splitsko dalmatinske županije osvojio je prvo mjesto. Čestitamo timu T2 iz Splita.